Truineer Nieuws melden?

Titi & Koe verwennen leukemiepati?ntje Zary

Kinderdagverblijf Titi & Koe stak zondag Zary Spiritus-Beschuyt en haar ouders een hart onder de riem met mooie momenten en dito cadeau’s. Zara lijdt aan acute leukemie.

© Fotograaf: Truineer

“Titi & Koe”, het kinderdag verblijf uit Groot-Gelmen heeft zondag Zary Spiritus-Beschuyt, haar broertje en haar ouders echt wel in de bloemetjes gezet. Dat meldt HbvL. Disneyfiguren kwamen op bezoek. En het gezin kreeg een driedaagse naar Disneyland Parijs cadeau. Alles daarvoor is geregeld, tot het verlof van papa toe. Bovenop kreeg Zary nog een zak Stikeez, de speeltjes die door supermarkt Lidl worden verdeeld. Zary is dol op alles wat met Disney te maken heeft.

Stikeez binnenbrengen mag trouwens altijd. Het kan bij??Titi & Koe: Groot Gelmenlaan 91, Sint-Truiden.

Team Truineer wenst de ouders veel goede moed en Zary een spoedig herstel toe.