Truineer Nieuws melden?

Tegen kanker met Convivae en Running Girlpower

Vriendenclub Convivae en Running Girlpower bundelen de krachten om startgeld bij elkaar te krijgen voor de 100km run ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Een warme oproep: ook u kan hen steunen!

© Fotograaf: Truineer

Een voorstelling van beide teams kan niet ontbreken

Convivae Runners

Convivae is een groep vrienden die (minstens) ??n keer per maand samen genieten van lekker eten en drinken. We willen ons nu graag inspannen voor het goede doel!

Koen, Tom, Andr? en Jo gaan deze zware uitdaging aan om de aandacht te vestigen op de sterkte van vriendschap en kamerdaadschap en hoe?dit kan bijdragen tot het steunen van een goed doel als Kom op tegen Kanker.

Convivae Runners
– Jo “Sjalleman” Appeltans – Halen
– Tom Claes – Jeuk
– Koen Gillard – Gingelom
– Andr? Coenegrachts – Sint-Truiden

Sponsoren kan

Link KOTK pagina :

https://www.100kmrun.be/team/convivae-runners

Running Girlpower

We zijn een bende leuke vriendinnen die graag nieuwe uitdagingen aangaan! Waarom niet eens meedoen aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker? En zo gezegd, zo gedaan …?Tijdens een avondje doorzakken en gezegend met een aantal wijntjes werd de inschrijving een feit … Onze motivatie is er: ook wij hebben al onze sterretjes aan de hemel die over ons waken. Dat het een avontuur gaat worden, is zeker! Met ups en downs zal er naar alle waarschijnlijkheid toegeleefd worden naar 24 maart 2019.?Wij zijn?Running Girlpower?en gaan ervoor!

Running Girlpower
– Ine Diepenrykx – Sint-Truiden
– Karlien Van Hove – Sint-Truiden
– Sophie Neven – Sint-Truiden
– Tamara Daenen -? Sint-Truiden

Nog op zoek naar een leuk team om te sponsoren??We are your team!?

Link KOTK pagina :

https://www.100kmrun.be/team/running-girlpower