Truineer Nieuws melden?

Sluikstorten steeds gekker

Bij sluikstorten kan je je van alles verzinnen. Maar nu net een buggy achterlaten op een plaats waar een bordje hangt met het opschrift ‘verboden vuilnis te storten’ is toch wel heel opmerkelijk. Een beetje hilarisch zelf. Voor alle duidelijkheid. Hij staat er al vier dagen……

© Fotograaf: Truineer

De hoek van de Gorsemweg en de Spoorwegstraat kreeg jarenlang te maken met sluikstorten. Sinds de opruiming van het perceel en het herstellen van de afsluiting is de toestand serieus verbeterd. En ook vandaag ziet alles er weer picobello uit.?

Dat iemand net op die plaats en vlakbij het waarschuwingsbord een buggy kinderwagen achterliet levert echter een ‘mooi plaatje’ op. Deze buggy staat er al een viertal dagen en is in die tijd nog met geen centimeter verplaatst. Het kan toch niet zijn dat het baasje hem zomaar heeft vergeten. “Gelukkig zit er niemand meer in”, zie je de toevallige voorbijgangers denken. Enfin, voor wie nog een buggy zoekt…? Anders moeten de stadsdiensten hem maar weer komen ophalen.