Truineer Nieuws melden?

Rai Vloet (bijna) van STVV

Zonder ongelukken wordt de Nederlandse middenvelder Rai Vloet de vervanger van Roman Bezus bij STVV. Begin van de week tekent hij zijn contract.

© Fotograaf: Truineer

We moeten altijd met twee woorden spreken. Want een transfer is pas helemaal afgerond als de handtekeningen zijn gezet. Remember Geoffry Hairemans. Maar goed.? De Nederlander Rai Vloet (23) uit Schijndel, Noord-Brabant- lijkt alleszins op weg te zijn naar STVV. De medische testen zijn al achter de rug.

De middenvelder kwam dit seizoen vijf maal in actie bij Frosinone in de Serie A maar ontbond daar eind van de week zijn vierjarig contract. Daardoor is hij een vrije speler. Eerder kwam Vloet ondermeer uit voor PSV, FC Eindhoven en NAC. Bij die laatste club brak hij echt door en versierde hij een transfer naar de serie A. Maar dat werd dus geen succes.