Truineer Nieuws melden?

PRIMEUR & WIN – Lancering Truineer Caf

Nu donderdagavond organiseren we met truineer.be het allereerste Truineer Caf?. Het Truineer Caf? is een concept waarbij de lezers en partners van truineer.be en Den Truineer samenkomen in een leuke setting. Voor deze eerste editie werken we samen met DaVo BMW Sint-Truiden en gaat dit door bij DronePort. BMW DaVo stelt nu donderdag ook de nieuwe BMW 3 voor. Jij kan er bij zijn!

© Fotograaf: Truineer

**Win een exclusieve avond als lezer van truineer.be
**Wil jij en je partner er nu donderdag bij zijn? Doe dan mee op onze facebook van Truineer?en kom met uw partner naar het eerste Truineer Caf? in DronePort. Die avond stelt DaVo ook de nieuwe 3-reeks voor.

Praktisch
19 uur tot 23 uur?
DronePort

Aanwezig zijn? Doe mee op aan de actie op onze Facebookpagina!