Truineer Nieuws melden?

Nieuw beursconcept zoekt standhouders

Jorg Sacr? en Simon Vanrutten zijn twee verzamelaars met een hart voor selecte en unieke items. Ze organiseren op zondag 14 april 2019 in CC De Bogaard de verzamelbeurs van nu. Waar andere beurzen meestal inzetten op producten zoals muziekdragers, pakt het duo het anders aan: ze streven naar een mix van verzamelitems zoals vinyl, strips, boeken, memorabilia , ? zodat iedereen er zijn gading kan vinden.

© Fotograaf: Truineer

Het succes van sites zoals Catawiki, Discogs, Facebook Trade Market?en?Tweedehands.be?bewijst dat een steeds groeiend publiek ontstaat van verzamelaars.? Zij zoeken naar dat unieke item of exclusief hebbeding om hun collectie uit te breiden of gewoon om hun interieurs op te leuken.
De tijd dat verzamelaars enkel oude mannen waren in stoffige jassen is echter voorbij. Ook jonge twintigers en dertigers zijn ge?nteresseerd in het aanleggen van een eigen collectie. In tijden van digitale algemeenheden willen?velen?tegenwoordig uniek zijn en dat uit zich in het aanleggen van een reeks verzamelobjecten.?

Simon Vanrutten haalt het belang van beleving aan: ?Het moet geen saaie bedoening worden met enkel een aanbod van producten, maar echt een leuke dag met allerlei activiteiten. Zo zullen er filmvertoningen zijn, is er een ochtendlezing en bieden we aan lokale talenten een podium aan. Ook hier maken we een interessante mix tussen beeld, woord en muziek.?

Om niet enkel professionele verkopers aan te trekken zoeken we ook amateur-verzamelaars die een deel van hun collectie willen verkopen of ruilen. Alle ge?nteresseerde verzamelaars zijn meer dan welkom!

Inschrijven kan viawww.collectorbeurs.be