Truineer Nieuws melden?

Laatste opendeurweekend bij Mercedes Claes & Zn

Het autosalon ligt nu helemaal achter de rug. Twijfel je nog voor een een nieuwe of tweedehandswagen? Mercedes Claes & Zonen opent ook dit weekend 2 en 3 februari nog de deuren van 10u tot 18u.

© Fotograaf: Mercedes Claes & Zn

?Met de voorstelling van tal van nieuwe modellen zoals de CLA, A-klasse berline, B-klasse en GLE kon Mercedes-Benz spreken van een succesvol autosalon? vertelt zaakvoerder Johnny Claes. ?Ook was er veel belangstelling voor de eerste zuiver elektrisch aangedreven wagen die later dit jaar de markt betreedt: de EQC.?

?Omdat de keuze voor de juiste wagen niet altijd simpel is, zijn onze concessies ook dit weekend nog geopend? besluit Johnny. ?Met een hapje en drankje ontdekt u scherpe saloncondities op nieuwe en tweedehandswagens en kan u rustig de mogelijkheden bekijken.? Meer info via deze link.

Claes & Zonen Sint-Truiden
Poort Sint-Truiden
Industrielaan 3310
3800 Sint-Truiden
www.claesenzonen.be