Truineer Nieuws melden?

Kledingwinkel Scapa viert verjaardag met modeshow

Scapa is al 30 jaar een begrip in de Luikerstraat in Sint-Truiden. Vijf jaar geleden nam Heidi Vandermeeren het roer over. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, viert de kledingwinkel hun vijfjarig bestaan met een grote modeshow in ’t Veilinghuis.

© Fotograaf: Scapa Sint-Truiden

“Wij halen tegelijk ‘goud’ binnen, want ook Nina Derwael zal aanwezig zijn. Wij voorzien een meet & greet tijdens de avondsessie. De presentatie van de modeshow is in handen van bekend gezicht Els Tibau. Wij kijken er enorm naar uit”, aldus een enthousiaste Heidi.

Praktische info:
Wanneer: Zondag 10 februari tussen 10:30 en 20:00
Locatie: ’t Veilinghuis
Tickets: ?25 p.p. (keuze uit lunch of buffet)

Lunchformule (?25 p.p.)
10:30 – 15:00
3-gangenmenu met modeshow om 13 uur
presentatie: Hilde Vautmans?

Buffetformule ?(?25 p.p.)
16:00 – 20:00
Scapa-buffet met modeshow om 17 uur
presentatie: Els Tibau, meet & greet Nina Derwael
afsluiting met dj