Truineer Nieuws melden?

Kato zoekt baasje

Via haar facebookpagina zoekt het Dierenasiel van Sint-Truiden nieuwe baasjes voor dieren die ze opvangen. Wij pikten er weer eentje uit. Kato is de naam. Een superpoes, 4 jaar oud. En ze stelt zichzelf voor. Heb jij een plekje? Mail dan even naar Info@dierenasielsinttruiden.be .

© Fotograaf: FB Dierenasiel Sint-Truiden

Hallo iedereen,

Mijn naam is Kato.Ik zit hier nu sinds november in het asiel. Eerst verhuisden mijn baasjes en lieten mij alleen achter.De oudere mensen die dan in het huis kwamen wonen, zorgde goed voor me, maar werden hulpbehoevend.
Ik ben een dappere kat ,die vooral buiten leefde en van haar vrijheid genoot. Leven met die andere katten hier vind ik niet zo leuk.
Ik zoek vooral een rustige thuis, in een groene omgeving, waar ik na mijn lange wandelingen, bij jullie in een warm mandje kan vertoeven. Ik hou er namelijk van om mij in een dekentje te rollen.
Indien iemand mij dit zou gunnen, zal ik u zeker bedanken met veel gespin en kopstootjes.
H?, waar wachten jullie nog op?

Ps: Kato aub niet plaatsen met jonge kinderen, andere katten of honden