Truineer Nieuws melden?

Extra voorstelling ‘De re?nie’ in De Roxy

Het gaat hard voor de nieuwe voorstelling ?De re?nie? in Theater De Roxy. De 10 geplande voorstellingen zijn zo goed als uitverkocht. Daarom organiseert De Roxy een 11de voorstelling op donderdagavond 28 februari om 20u15.

© Fotograaf: Flipke Nuyttens-Roxy

Gunter Reniers van De Roxy : ?We zijn erg blij en trots dat het nieuwe toneelstuk van Truienaar Yves Caspar het zo goed doet !? De reacties na de eerste drie voorstellingen waren unaniem positief, zowel over het stuk als over de prestaties van de acteurs.?? Voor die acteurs werd er deze keer uit de grote limburgse liefhebbersvijver gevist. En daar bleken nog enkele prijsvissen in te zwemmen want de acteerprestaties van Kathleen Smolders, Hedwige Jacomen, Romain Bamps, Anita Swiggers, Mike Vanmolle, Maryse Boffin, Mish Jacobs en Yolande Thoelen zijn stuk voor stuk prima.? Het schitterende decor, het mooie lichtplan en de sublieme muziekkeuze maken het plaatje compleet.?? Er zijn ook nog enkele tickets voor de zondagmatinees op 24 februari en 3 maart om 15u .? Een aanrader !

EXTRA VOORSTELLING 28 februari om 20u15 ????????????TICKETS : www.deroxy.be of 0479/027052