Truineer Nieuws melden?

De Key snakt naar nieuw baasje

’t Kan toch niet waar zijn. Geen carnaval in De Key begod…. Na 160 jaar feest en ambiance staat het oudste volkscaf? van de stad leeg. De eigenares wil snel een nieuw baasje. Maar de juiste man of vrouw vinden voor zo’n monument is natuurlijk geen sinecure.

© Fotograaf: Imanex

De? Key is met zijn 160 jaar het oudste volkscaf? van de stad. Alex en Marie-Jeanne, weet je nog. Wat een tijd. Wat een toppers….. Remember ook de ambiance bij de koers, de kermis, halloween, en vooral…. carnaval. Wie ging er nooit de ochtend van carnaval spek en ei eten, of feesten samen met de Boerebloos of de Sacr? Coeur? Wie sprak er nooit de ochtend van Verloare Moondag af? Wel, dat is voorlopig gedaan. Want de? laatste bazin -Huguette- zegde haar contract op en dus staat het caf? (voorlopig) leeg. Zonde. En laat ons eerlijk zijn… het doet pijn.

Goed nieuws toch. Het caf? blijft. En het staat klaar om overgenomen te worden door een nieuw baasje. Wie dat zal worden, is nog koffiedik kijken. Maar de zoektocht gaat naarstig door. Het pand staat te huur bij Imanex. Interesse. Wel, twijfel dan niet en surf naar www.imanex.be