Truineer Nieuws melden?

Dappere Kenric verliest strijd

Eind januari 2016 ging Kenric Enckels (5) de strijd aan tegen Rhabdomyosarcoom, een kanker van de spieren/weke delen. Drie jaar lang heeft de dappere knaap gevochten tegen dit monster. Vanmorgen om 6u30 heeft hij de strijd verloren.

© Fotograaf: Facebook Kenric's Challenge

“Vanmorgen om 6u30 heeft onze allerliefste kleine schat zijn vleugels verdiend… Hij mag nu weer dansen en spelen, samen met opa Paul. Er bestaat geen woord voor hoezeer we hem zullen missen”, aldus mama Livia Raskin op de Facebook-pagina van Kenric’s Challenge.

Het verhaal van Kenric werd door vele mensen op de voet gevolgd, de besloten groep ‘Kenric’s Challenge’ telde maar liefst 2.406 leden.

Het hele team van truineer.be wenst het gezin enorm veel sterkte toe.