Truineer Nieuws melden?

Beveren te vroeg voor nieuwe jongens

STVV speelt morgen alweer een cruciale match tegen Waasland-Beveren. Van de nieuwe jongens zijn enkel Kinoshita en Sylla erbij. Zij beginnen op de bank.

© Fotograaf: Truineer

Geen nieuwe jongens in de basis bij STVV, hoogstens op de bank. “Omdat er nog een grote discrepantie is tussen waar de groep staat en waar die jongens staan”, verdedigt Marc Brys zijn selectie. “Die gasten zijn wel volop bezig met een inhaalbeweging en zullen er wel komen.”

Intussen komt de top zes dichterbij. Maar Brys houdt de boot af. “Er zijn vier ploegen die nog strijden voor de twee overgebleven plaatsen. Die staan op een zakdoek samen zodat je de ene week een heel goede en de andere week een heel slechte zaak kunt doen. Het kan met andere woorden nog alle kanten uit. Nog maar zes matchen, hoor ik dan zeggen. Wel, daarin zijn 18 punten te verdienen of te verliezen. De beslissing is met andere woorden nog lang niet gevallen.”

De selectie:?

Keepers: Steppe, Pirard, Herbots

Verdedigers: Sankhon, Tomiyasu, Garcia, Teixeira, Sekine

Middenvelders: Botaka, Acolatse, De Petter, De Sart, Kamada, Ceballos, Asamoah

Aanvallers: Kinoshita, Boli, Sylla, Janssens?

*Enkel Endo en Thallyson zijn geblesseerd.