Truineer Nieuws melden?

3000 bezoekers voor Droneport

De eerste kennismaking van het grote publiek met Droneport werd een groot succes. “De afgelopen dagen kreeg de nieuwe innovatieve site 3000 bezoekers over de vloer”, wist burgemeester Veerle Heeren ons te vertellen.

© Fotograaf: Droneport

Receptie voor de gestelde lichamen, burendag en family days tijdens het weekend… Het lokte maar liefst 3000 bezoekers naar Droneport in Brustem. De aanwezigen hadden alleszins gelijk. Voor hen werd het een aangename kennismaking met de site en met de mogelijkheden ervan. Zowel volwassenen als voor kinderen vonden hun gading. Van? rondleidingen, over genieten in de Droneport Cuisine tot kinderanimatie. Er was voor ieder wat wils. Nu al staat vast dat Droneport een belangrijk uithangbord wordt voor de streek en de regio, in binnen en buitenland.? The Sky is the Limit…. het geldt zeker ook voor de site Droneport.