Truineer Nieuws melden?

WIN – 5 x 2 ‘bestie’-tickets in de Roxy

Eind januari speelt in De Roxy de voorstelling ‘Vriendinnen’ met Marleen Merckx (uit ‘Thuis’) en Annemarie Picard. Truineer mag 5 x 2 duotickets verloten onder ‘beste vriendinnen’. De wedstrijd loopt momenteel op onze Facebook-pagina. Klik op de foto, tag je beste vriendin en maak kans op een duoticket.

© Fotograaf: Truineer

‘Vriendinnen’ gaat over een levenslange vriendschap tussen Maria en Florentine. We volgen beide vrouwen vanaf hun jeugdjaren (vlak na WO II) tot op het moment dat ze de pensioengerechtigde leeftijd al lang voorbij zijn. Zoals iedereen onder ons kennen zij succes en tegenslagen , ruzies en verzoeningen , vreugde en verdriet. Humoristische, ontroerende en zeer herkenbare voorstelling over een levenslange vriendschap! In 2013 werd ?Vriendinnen? in De Roxy met bijzonder veel succes gespeeld door Hedwige Jacomen en Kathleen Smolders. Ook voor wie de voorstelling toen al zag, is deze nieuwe versie van Paljas Producties een absolute aanrader!

Met: Marleen Merckx en Annemarie Picard

Vrijdag 25 januari 2019 ? 20u15

Zaterdag 26 januari 2019 ? 20u15
Zondag 27 januari 2019 ? 15u

Tickets: ?15

Meer info: www.deroxy.be