Truineer Nieuws melden?

Wat hebben Ine en Jasper gemeen?

Raadselachtige foto en post op de facebookpagina van onze Ine Tiolants -INE-. Op de foto poseert ze met Jasper Steverlinck in het Brusselse. “Wat we vandaag gedaan hebben. Dat is nieuws voor binnenkort”, maakt ze iedereen nieuwsgierig.

© Fotograaf: FB Ine

INE, onze zangeres uit Alken die ook vaak optreedt in Sint-Truiden is ‘hot’. Haar debuutsingel ‘The Odds’ is op dit moment de MNM big hit van de week. Eerder werd ze ook al uitgeroepen tot de winnaar van de MNM Rising Star. En er lijkt extra nieuws op komst te zijn. Getuige haar foto op haar facebookpagina, samen met Jasper Steverlinck.

Ine voorstellen. Daarvoor halen we Front View Magazine erbij. We citeren integraal

De naam?INE?(Tiolants) doet, zeker in de muziekwereld, al her en der een belletje rinkelen. Deze uiterst getalenteerde 22-jarige jongedame was reeds te horen op?Studio Brussel, Q-music, MNM, Joe,?stond al op grote podia van o.a.?Suikerrock, de Gentse Feesten, Pukema,?etc? en verzorgde ook meerdere malen het voorprogramma voor gevestigde namen als?Natalia, Bart Peeters, Soulsister?en?The Scabs. Waar haar repertoire tot op heden bestond uit eigenzinnige covers van songs van haar muzikale helden Johnny Cash en Bruce Springsteen, en nummers van o.a. Imagine Dragons, Sin?ad O? Connor, Bastille, Bear?s Den, Ben Howard, Mumford & Sons en Kaleo, acht INE de tijd nu rijp om uit te pakken met eigen repertoire en een nieuw muzikaal hoofdstuk aan te vatten. Haar?debuutsingle ?The Odds??is meteen een blauwdruk van wat we van INE mogen verwachten: Een kwaliteitsvolle, internationaal klinkende song, waarin de unieke, onderscheidende stem van INE je tot in het diepst van je vezels raakt.