Truineer Nieuws melden?

STVV vertrekt naar Pinatar

Zaterdagochtend stappen de kanaries op het vliegtuig richting oefenkamp in Spanje. Op 12 januari keren ze terug, 18 januari wacht Racing Genk.

© Fotograaf: STVV (2015)

Staf en spelers trekken voor hun winterstage 2019 niet naar La Manga, zoals afgelopen jaren het geval was, maar wel naar San Pedro Del Pinatar in Murcia, zo’n 50 kilometer hoger in Spanje, amper 20 kilometer van Torrevieja. Daar waren ze ook al een keer in 2015 te gast. Pinatar is in de winter het drukst gesolliciteerde voetbalcomplex in Spanje en niet in het minst omdat het bekend staat om zijn uitstekende trainingsfaciliteiten.?

Tijdens de winterstage speelt STVV trouwens twee oefenmatchen om naar uit te kijken.

  1. Maandag 7 januari om 16 uur tegen NAC Breda

  2. Vrijdag 11 januari om 12 uur tegen Hoffenheim

Tijdens de oefenstage zal het ook verder uitkijken worden naar inkomende en uitgaande transfers. De Norre en Legear zijn al weg. Er is belangstelling voor Tomiyasu, Bezus en Boli. Buya kan naar Zweden, Kotysch naar OHL, en daarnaast wordt nog voor een aantal spelers naar een oplossing gezocht. Er is met andere woorden werk op de plank voor sportief manager Tom Van den Abbeele en de Japanse bazen.