Truineer Nieuws melden?

STVV-Genk: supporters wachten af

Er zijn op dit moment nog geen 8000 kaartjes verkocht voor ‘de match van het seizoen’ op Stayen. De supporters lonken duidelijk naar een ‘zet’ van het bestuur en wachten dus af.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

Normaliter zou je verwachten dat het in de gegeven omstandigheden een stormloop zou zijn richting tickets voor STVV-Genk. Maar dat is het duidelijk (nog) niet. Of de match uitverkocht geraakt, zal afhangen van de transfers die het bestuur nog realiseert. Anders gezegd. Toont STVV ambitie om dit seizoen play-off 1 te halen of niet? Tot op dit moment is het windstil, erg windstil. En dat vertaalt zich ook richting het enthousiasme van de supporters. Nu, er is nog wat tijd. Maar snel handelen is toch de boodschap.

Beschikbare tickets

-Noord: 685

-Oost: 1877

-West 643