Truineer Nieuws melden?

Roman Bezus!? Nog altijd wachten op witte rook

Vanavond landt het vliegtuig met Roman Bezus aan boord in Alicante. Toch blijven ze bij STVV voorzichtig. “100% zeker zijn we niet”, zo hoorden we.

© Fotograaf: voetbalbelgi? (DC)

Laat ons wel wezen. Roman Bezus is een schitterende speler. Maar eens hij naar zijn moederland Oekra?ne vertrekt, weet je nooit zeker wanneer hij terugkeert. Dat was in het verleden zo. Dat is ook vandaag nog altijd zo. De kanaries hebben de gewoonte met de mantel der liefde te bedekken. Ook nu weer. Ze wachten in Pinatar nog steeds op hun spelmaker, maar niemand die daar een kwaad woord over kwijt wil. “In principe arriveert hij vanavond. Dan kan hij morgen aansluiten bij de groep. Maar niks is honderd procent zeker”, klinkt het een beetje gelaten.

Ook al zal Bezus waarschijnlijk wel zijn voet op Spaanse bodem zetten. Vraag is hoelang hij bij zijn ploegmaats in Pinatar zal blijven. Want uitgerekend de club die interesse toont in zijn diensten -Antwerp- verblijft in de buurt, in Algorfa, amper een half uur rijden van Pinatar. Als het tot een overstap zou komen, dan bestaat de mogelijkheid dat Hairemans en Owusu in een eventuele deal betrokken worden. Maar nog ‘s. Momenteel is niks zeker. Het betreft alleen maar speculaties, zelfs geen prioriteit. Want Brys ziet naar eigen zeggen het liefst zo snel mogelijk een nieuwe linksachter arriveren. Want voor De Norre heeft hij momenteel geen alternatief.