Truineer Nieuws melden?

PROGRAMMA – Sint-Truiden by Lights by MUSIC

Wandelen bij zonsondergang wordt tijdens Sint-Truiden by Lights by Music een hele belevenis. Langs de unieke projecties zal men verrast worden door muzikale talenten op prachtige locaties. Op zaterdag 26 januari kan men vanaf 18.00 uur het gratis wandelplan afhalen aan de infobalie, Stadhuis, Groenmarkt te 3800 Sint-Truiden. Een accordeonist zal ter plekke al meteen zorgen voor de vrolijke sfeer. De toegang is volledig gratis.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

“Begijnhofkerk ? Dominique Lauwers en de dansers van dansstudio Cre@rt”

Wandelen tussen de lichtjes gaat natuurlijk ook gepaard met ?Dansen ? met licht?. Dominique Lauwers en de dansers van dansstudio Cre@rt brengen de wandelaars in de toepasselijke sfeer. Ze volgen het licht met de juiste bewegingen en het licht volgt hun in de duisternis. Tussen de verschillende dansen, geniet je van ?hemelse? muziek.

Doorlopend tussen 19.00 – 22.00 uur ? de dansvoorstelling vindt telkens plaats op het uur, 20 min. na en 20 min. voor het uur

**”Klein Stadspark”?
**Een opwarmer door heerlijke soep van Le Bon Vinvant (3 euro) en vurige animatie van Circus Paljasso

Enkel tussen 20.30 – 21.30 uur

**”Sint-Gangulfuskerk – Vokali”
**Vokali is Karolien, Lisa en Lotte. Zij toveren bekende en minder bekende klassiekers om in intieme, lichte en smaakvolle plaatjes. Met een kruisbestuiving van klassiek, pop, jazz, folk en swing zijn ze in veel markten thuis.

Muzikale intermezzo?s om 19.00 ? 19.30 ? 20.00 ? 20.30 ? 21.00 ? 21.30 uur

**”Vest ‘Schaduwvlekken’ – Jonas Van Esch”
**Onderweg op de vesten, ter hoogte van de schaduwvlekken, kom je deze vrolijke entertainer met accordeon tegen. Hij is al jaren een graag geziene muzikant die moeiteloos voor gezelligheid en ambiance zorgt. Zing uit volle borst mee en waag je gerust aan een dansje OF wie weet heb je wel een verzoeknummer?

Doorlopend tussen 19.00 – 22.00 uur

“De Zoutkist ? Generation Gap”

Generation Gap is een 5-koppige band uit Sint-Truiden.

De generatiekloof tussen het jongste en oudste bandlid, vandaar hun naam, is niet alleen een uitdaging maar vooral een extra troef om een perfecte mix van grote en kleine hits van de laatste 5 decennia te kunnen brengen. Een mix die er voor zorgt dat iedereen, van jong tot oud, van stille genieters tot volleerde feestbeesten aan hun trekken komen.

Doorlopend tussen 19.00 – 22.00 uur

**”Minderbroederskerk ? Gospel Akkoord”
**Gospel Akkoord bestaat uit een bende enthousiaste zangers & muzikanten uit Zuid-Limburg die aanstekelijke en aangrijpende gospel brengen. Op deze avond zet deze bende de Minderbroederskerk op stelten. Wedden dat ook jij meeswingt?

Doorlopend tussen 19.00 ? 22.00 uur

Je wandelt via de hoofdingang van de Minderbroederskerk binnen en je wandelt in stilte via de kloostergang naar buiten ? dubbele beleving in deze prachtige site!

Muziek is er van 19.00 – 22.00 uur al wordt er af en toe een kleine rustpauze tussendoor voorzien.