Truineer Nieuws melden?

NST brengt ‘Ketchup en Sangria’

Het Nieuw Sint-Truidens Toneel brengt in februari het stuk ‘Ketchup en Sangria’ van auteur Greenwood & Parkes in een regie van Frank Nijssens op de planken van De Kajaan. Het belooft alleszins weer een ontspannend avondje uit te worden.

© Fotograaf: NST

Het stuk speelt p 8, 9, 15, 16, 22 en 23 februari, telkens om 20 uur en op 17 februari om 10.30 uur.? Kaarten kosten 8 euro, ??n consumptie inbegrepen. Kaarten kunnen besteld worden via Jos Reniers en liefst via mail nieuwsttruidenstoneel@gmail.com. Indien geen mail, kan je bellen naar 0489/85.90.15.

De cast: Stefaan Mignolet, Johan Renson, Liesbeth Eyben, Ronald Ilsbroex, Martien Dehairs, Johan Van Herck, Chantal Vandenbosch-Tilkens, Kristien Reniers, Debbie Christiaens, Miet Bessemans en Carine Vangeel.

Kort over de inhoud

Albert en Nora verstappen gaan dit jaar op aanraden van hun zoon Kevin met vakantie naar het Spaanse Mallorca. Ze zijn echter niet alleen. Oma Peeters – die liever naar Blankenberge was gegaan – en Elise, de preutse zuster van Nora, zijn van de partij. Toevallig komen ook Chantal Dubois en haar dochter H?l?ne aan in hetzelfde hotel.
Nu ja,… wat heet toeval? H?l?ne is de ex-verloofde van Kevin en het blijkt duidelijk niet te klikken tussen de twee families. Tel daarbij nog een Duitse toerist die in de smaak valt bij enkele dames en de hoteluitbaters die hun liefdesperikelen vermengen met die van de gasten en de verwarring is compleet!