Truineer Nieuws melden?

Marleen Mercks van ?den oorlog? naar De Roxy

In Theater De Roxy speelt dit weekend ?Vriendinnen?, de langverwachte toneelvoorstelling met Marleen Merckx en Annemarie Piccard.

© Fotograaf: Truineer

?We zijn bijzonder blij en fier om ?Vriendinnen? naar Sint-Truiden te kunnen halen. Marleen heeft het momenteel erg druk zoals iedereen weet. Ze speelt niet alleen ?Simonneke? in Thuis, maar ook in de musical ?40-45? heeft ze een grote rol.? We zagen deze voorstelling in Antwerpen en onmiddellijk wisten we dat we beide dames ook in De Roxy moesten programmeren. Hun komische timing, naturel en echte vriendschap werkt aanstekelijk. De geweldige vondsten van stylist Koen Onghena in de kledingkeuze en -gebruik maken deze voorstelling tot een pareltje”, aldus Gunter Reniers van De Roxy.

‘Vriendinnen’ is een aangrijpende theatervoorstelling die gaat over een levenslange vriendschap tussen Maria en Florentine. We volgen beide vrouwen vanaf hun jeugdjaren (vlak na WO II) tot op het moment dat ze de pensioengerechtigde leeftijd lang voorbij zijn.

Zoals iedereen onder ons kennen zij succes en tegenslagen, ruzies en verzoeningen, vreugde en verdriet.

Boek nu de allerlaatste tickets (?15) via www.deroxy.be

Na de voorstelling kan u gezellig napraten met beide actrices in de foyer van Theater De Roxy, Rijschoolstraat 51, 3800 Sint-Truiden

Vrijdag 25 januari 2019 ? 20u15
Zaterdag 26 januari 2019 ? 20u15
Zondag 27 januari 2019 ? 15u