Truineer Nieuws melden?

“Laat die zeven matchen maar komen.”

Gisteren was het nieuwjaarsreceptie op Stayen, waar -opvallend- noch CEO Takayuki Tateishi noch voorzitter David Meekers het woord namen. Coach Marc Brys, daarentegen, liet wel van zich horen en klonk strijdvaardig.

© Fotograaf: Truineer

“We willen de ambitie wakker houden. Laat de volgende zeven matchen maar komen”, zei Brys. “We gaan het door het verloop van spelers misschien niet meer zo mooi kunnen doen, maar we zullen des te meer geloof, overtuiging en slagkracht tonen. Met wat rest van onze groep en met onze nieuwkomers hebben we genoeg talent in huis om vol te kunnen meestrijden voor wat we nog willen.” Hij doelde natuurlijk op play-off 1. Een doelstelling die ook CEO Takayuki eerder die dag in een open brief nog ’s herhaalde. “Maar om dat te halen moeten we kunnen rekenen op de volle steun van onze supporters. Te beginnen tegen Eupen”, luidde het vanuit Japanse hoek.