Truineer Nieuws melden?

Kunstenaar Rudi Eurlings stelt ‘Victims of Time’ voor

Rudi Eurlings is in zijn hele kunstenaarscarri?re door vergankelijkheid en dood gebiologeerd, waarbij de dood voor hem geen situatie is maar een metamorfose, een proces van vergaan, van oplossen naar een onbekende materie. Zijn werken kunnen gezien worden als een metafoor voor de vergankelijkheid, slachtoffers van de maatschappij, de kwetsbaarheid, de onzin van sommige dingen. Hij gebruikt verschillende media zoals dode dieren, digitale prints en video. Hij cre?ert hierbij objecten en installaties die een onvatbare sfeer uitademen en een confrontatie aangaan met ons eigen Corpus Dissolvens.

© Fotograaf: Truineer

Truineer TV was erbij tijdens de opening van de tentoonstelling ‘Victims of Time’. Je kan zijn werken gratis bekijken tot en met 11 maart 2020 in Cultuurcentrum De Bogaard.