Truineer Nieuws melden?

Geen hoop meer voor dappere Kenric

Eind januari 2016 begon Kenric Enckels (5) de strijd aan tegen Rhabdomyosarcoom, een kanker van de spieren/weke delen. Deze week kreeg de kleine knaap te horen dat hij de strijd verloren heeft. ?De kanker is terug en deze keer in een ontzettend agressieve vorm?, aldus mama Livia Raskin. Behandelen is niet meer mogelijk. ?Hoeveel tijd we nog hebben is een vraagteken, maar gezien de grote agressiviteit van de tumor en uitzaaiingen is elke dag die ons nog rest een geschenk.?

© Fotograaf: Facebook

“Drie jaar lang hebben we vooruit gekeken, nooit achterom. En dan plots is er v??r ons niks meer… Onze kleine lieve superheld zal niet meer lang bij ons zijn…een ondraaglijke gedachte. Hoeveel tijd we nog hebben is een vraagteken maar gezien de grote agressiviteit van de tumor en uitzaaiingen is elke dag die ons nog rest een geschenk. We trekken ons terug in intieme kring om het onmogelijke te doorstaan, we reken op ieders begrip hiervoor”, aldus mama Livia Raskin op de Facebook-pagina van Kenric’s Challange.

Honderden Truienaars zijn aangeslagen en reageren geschokt.
Het hele team van truineer.be wenst het gezin enorm veel sterkte toe.