Truineer Nieuws melden?

Gans weekend alcoholcontrole

De politiezone Sint-Truiden/Gingelom/Nieuwerkerken meldt op haar facebookpagina dat er dit weekend gedurende 60 uren alcoholcontroles zullen plaatsvinden op haar grondgebied. Anders gezegd: vanaf vanavond tot maandagmorgen 6 uur. U bent meteen gewaarschuwd.

© Fotograaf: Truineer

Vanaf zes uur vanavond tot maandagmorgen zes uur zullen er in ons land extra alcoholcontroles gehouden worden. De politie organiseert immers opnieuw een “Weekend zonder alcohol achter het stuur’. Ook onze politizone neemt eraan deel. Vorig jaar werden tijdens hetzelfde weekend nog 2% van de gecontroleerde chauffeurs betrapt.?Door de actie aan te kondigen, hoopt de politie dat bestuurders niet onder invloed van alcohol of andere stoffen achter het stuur kruipen en alternatieve zoeken om zich te verplaatsen.