Truineer Nieuws melden?

Echte veiling in ?t Veilinghuis

Dit weekend wordt er in ’t Veilinghuis een belangrijke openbare verkoop gehouden, maar liefst 250 kunstwerken gaan onder de hamer. Een bronzen beeld, een houten raket, een jukebox, een Delvaux, dat zijn nog maar enkele zaken waarop je zondag kan bieden.

© Fotograaf: Kiggen's

“Kiggen’s had geen betere naam voor zijn locatie kunnen kiezen (lacht). Het is nu de tweede keer dat deze veiling bij ons door gaat. Het is zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen”, aldus Jan Withofs van ’t Veilinghuis.

Alle kunstwerken werden gecontroleerd op hun echtheid en worden geleverd met 100% garantie. Alles gebeurt onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Marcel Smeets.

Praktisch
Expositie: zaterdag 26 jan van 10 tot 18 uur / zondag 27 jan van 10 tot 12 uur
Kunstveiling: zondag 27 jan om 15 uur stipt
Locatie: ’t Veilinghuis – Tongersesteenweg 150