Truineer Nieuws melden?

De Norre nu helemaal een Genkie

Het is definitief. Casper De Norre is een Genkie. Hij trekt voor 4,5 seizoenen naar de aartsrivaal van STVV. Op sociale media regent het reacties, gaande van ontgoocheling tot begrip. Maar geen enkele Truienaar ziet het natuurlijk graag gebeuren.

© Fotograaf: voetbalbelgi? (DC)

Het is nu zeker. Casper De Norre ruilt STVV voor KRC Genk. De Herkenaar tekende in de Luminus Arena een contract van 4,5 jaar en zal de concurrentie moeten aangaan met rechtsback Joakim Maehle. Met de transfer is een bedrag van 3 miljoen euro gemoeid. De Norre zal bij Genk spelen met rugnummer 2. Casper De Norre kon deze kans niet laten liggen, natuurlijk. Hij trekt naar de beste Belgische ploeg van het moment. Een plek waar hij naar eigen zeggen kan spelen voor titels en bekers en waarmee hij ook Europa kan verkennen.

E?n troost voor de Truiense supporters, als ze daar nood aan zouden hebben…. De Norre is tegen STVV -match 18 januari om 20.30 uur op Stayen- naar verluidt niet speelgerechtigd.