Truineer Nieuws melden?

DaVo stelt saloncondities voor met hapje en drankje

Autoliefhebbers kunnen zich weer volop uitleven op het autosalon in Brussel. ‘Motor Show Brussels 2019’ loopt nog tot en met deze zondag. Het is intussen de 97ste editie. BMW DaVo stelt ook hun saloncondities voor en ontvangt u daarom graag de komende twee weekends met een hapje en een drankje in hun toonzaal te Sint-Truiden.

© Fotograaf: DaVo

“Op de BMW stand kan je tal van nieuwe modellen ontdekken, waaronder de gloednieuwe BMW 3 Reeks, BMW X7 en BMW Z4. Als je liever de drukte van het autosalon wil vermijden, kan je naar ons komen en je nieuwe BMW even uniek te maken als jezelf, met een voordeel tot ? 5.670”, aldus Sven Timmermans, Operationeel Directeur bij DaVo Sint-Truiden.

Praktisch:
De toonzalen van DaVo zijn open?op zondag?27 januari en 3 februari, telkens van 10u tot 17u
Spookvliegerlaan 1131
011/71 30 00

Bekijk hier de saloncondities.