Truineer Nieuws melden?

Creativiteit gezocht voor de Trudofeesten

Dit jaar vinden opnieuw de zevenjaarlijkse Trudofeesten plaats. De stad Sint-Truiden is op zoek naar creatieve idee?n in het kader van de Trudofeesten.

© Fotograaf: W. Ilsbroukx

Heb ook jij zin om met je vereniging, organisatie of alleen een project uit te werken dat kadert in de Trudofeesten? Zet dan je creatieve idee?n op papier en dien je voorstel in via www.trudofeesten.be.

De stad Sint-Truiden ondersteunt kwalitatieve projecten of activiteiten die een duidelijke link hebben met het DNA van Sint-Truiden. Je kan voor jouw project een subsidie aanvragen van maximaal 5.000 euro. Opgelet: uiterste datum voor het indienen van je project is 15 februari 2019.

Verder zal er in september een groot volksfeest plaatsvinden.

Meer info
www.trudofeesten.be