Truineer Nieuws melden?

Cardelly verhuist in juli naar Grote Markt

Cardelly gaat verhuizen. Vanaf de zomer zal je terecht kunnen in hun nieuwe shop aan de Grote Markt 26, vandaag beter bekend EasyM-Switch, de Apple Store. Bedoeling is een nog betere service te koppelen aan nog meer exclusieve kleding.

© Fotograaf: FB Cardelly

Cardelly kondigt zelf op zijn facebookpagina de nakende verhuis van de winkel aan.

‘Next year we?re starting a new chapter to offer you more exclusive fashion and even better service. Cardelly Store will still be open until July 15, and then we?re moving to a new location. Keep an eye on our social media for more information.’

Dus de huidige winkel in de Stapelstraat blijft open tot 15 juli. En daarna gaat de nieuwe winkel open. Cardelly zal zijn klanten op de hoogte houden via o.m. sociale media.