Truineer Nieuws melden?

Bekende acteurs komen naar de Cameo

De Cameo heeft weer een fantastische premi?re beet. De film ‘Trio’ is geregisseerd, geproduceerd en geacteerd door Bruno, Ruth en Matteo. Ze zullen alle drie aanwezig zijn op zondag 3 februari in de Cameo om hun eerste film voor te stellen aan de Truienaars. Pas vanaf 13 februari is hij in alle zalen te zien.

© Fotograaf: Truineer

Omdat de samenwerking van Bruno VanDen Broecke, Matteo Simoni en Ruth Beeckmans zodanig vlot verliep, hebben ze hun eigen productiehuis opgericht: namelijk Brutteo. ‘Trio’ is dus hun allereerste film. De langspeelfilm is gebaseerd op het theaterstuk ‘Hechten’ van Stefaan van Brabandt. Cinema Cameo is terecht fier dat ze de drie acteurs mogen verwelkomen.

“Wij zijn ongelofelijk fier op deze stunt en het jaar is nog maar pas begonnen! Maar wij blijven met onze voeten op de grond. Iedereen kan tickets bestellen, ook deze speciale avond houden wij hetzelfde tarief van ?6 aan. Ik geef er wel een tip bij: het is zeker geen kinderfilm”, lacht een enthousiaste Trudo Carlier, zaakvoerder van Cinema Cameo.

Truineer verloot 1 duoticket met meet & greet op de Facebookpagina. Tag iemand en wie weet maak jij wel kans!

De trailer van de film kan je hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=MCpeNLg6X9s