Truineer Nieuws melden?

Afsluiter City by lights by music: wat een succes!

De afgelopen editie van City by lights (by music) is geslaagd. De afsluiter, zaterdagavond, groeinde zelfs uit tot een enorm succes. Op een bepaald moment was het koppen tellen. De Minderbroederskerk, waar Gospel Akkoord optrad, zat zelfs afgeladen vol.

© Fotograaf: Jenny Wintmolders

Fier op Sint-Truiden, luidde het in een verkiezingsslogan. Wel, een initiatief als City by lights bij music mag ons terecht fier maken op deze stad. Het evenement is intussen ver buiten onze stadsgrenzen bekend en lokt volk van overal. Exponent daarvan was de afsluiter, zaterdagavond. Ondanks het miezerige weer waren er enorm veel mensen op de been. En de ambiance zat er van meet af aan goed in. Daar zorgden de muzikanten en de toeschouwers voor. Samen maakten ze er een onvergetelijk avondje uit van. Op naar de volgende editie.

Traden op: Dominique en Cre@art, Circus Paljasso, Vokali, Jonas Van Esch -wat een sfeerbrenger-, Generation Gap en last but not least Gospel akkoord. Allemaal slaagden ze erin de massa mee te krijgen.