Strafke
header-stripes

Papierslag, Sint-Ritaschool

maandag 24 april 2017

Op vrijdag 28 april, van 15.30 tot 16.30 uur en op zaterdag 29 april, van 9 tot 16 uur, kan op de speelplaats van de Sint-Ritaschool op Nieuw Sint-Truiden weer terecht met papier, karton en een aantal spullen.

Lees meer →

Welkom bij Zen-O-Feet

maandag 24 april 2017

Christel Schevenels start met een nieuwe zaak in de Kommanderijstraat in Sint-Truiden. Bij Zen-O-Feet kan je zowel terecht voor een eenmalige behandeling als voor een regelmatige voetverzorging.Lees meer →

Twee weekends feest in Zepperen, het programma

zondag 23 april 2017

Zepperen maakt zich op voor twee weekends feest. De grootste spiegeltent van 't land is het vanaf 28 april het decor van Zepperen Danst weer en ook van het nieuwe Rock & Ride. De organisatie pakt uit met een ongezien programma.

Lees meer →

Win VIP-ticket voor premiere Cameo

donderdag 20 april 2017

Op woensdag 26 april pakt Cinema Cameo in Sint-Truiden uit met de première van Guardians Of The Galaxy, Volume 2. Wij verloten een Vip Deluxe Starlord Package onder onze lezers. De winnaar mag met zes (6) naar de première en wordt verwend.

Lees meer →

Pracht en praal op Haspengouw Tour 2017

dinsdag 18 april 2017

Op zondag 7 mei vindt in Sint-Truiden de vijfde editie van de Haspengouw Tour plaats. De tour is voorbehouden aan de meest exclusieve en moderne sportwagens.

Lees meer →

Vocal4's op ontbijt All4dogs

zaterdag 15 april 2017

All4dogs, de vereniging die zich het lot van verlaten en verwaarloosde honden erg aantrekt, organiseert op zondag 23 april een uitgebreid ontbijt. Dat gaat door in zaal Panderosa, op de Hasseltsesteenweg te Sint-Truiden.

Lees meer →

Zesde Revue Nachtwacht bijna uitverkocht

vrijdag 14 april 2017

Cabaretgezelschap De Nachtwacht pakt in mei uit met zes voorstellingen van hun nieuwe revue. "Omdat we dichtbij én tussen de mensen willen spelen kozen we voor het unieke kader van de brouwerij en alcoholstokerij van Wilderen", zegt voorzitter Benny De Smeidt.

Lees meer →

Zesde Bloesemterras Oppenheimers

dinsdag 11 april 2017

Reeds voor de zesde keer richten de  Oppenheimers Blaakapel uit Velm hun Bloesemterras in. Dit succesvol evenement gaat door op zondag 23 april in ’t Maanhof te Borlo (Gingelom).

Lees meer →

Drie dagen foodtrucks op Sint-Martenplein

dinsdag 11 april 2017

Van zaterdag 15 april tot en met paasmaandag 17 april strijkt Foodtruckfestival SMA(A)K neer op en rond het Sint-Martenplein in Sint-Truiden. Daar kan je genieten van talrijke foodtrucks uit alle windstreken die de heerlijkste gerechten serveren.

Lees meer →

Paaseieren rapen in Kerkom, Sint-Truiden

dinsdag 11 april 2017

’t Buurke organiseert in Kerkom een grote Paaseierenraap op maandag 17 april, van 14 tot 17 uur. Iedereen is er welkom voor de eieren, taart en de Kerkomse Paascocktail. Inschrijven is verplicht.

Lees meer →

Bart Debbaut signeert donderdag in Sint-Truiden

maandag 10 april 2017

Sudoku. Zo heet het negende boek van Bart Debbaut, zijn zevende thriller. De auteur signeert zijn nieuwste werk donderdag in de Standaard Boekhandel van 18.30 tot 19.30 uur.

Lees meer →

Netwerkevent van Unizo, donderdag 6 april

dinsdag 4 april 2017

UNIZO Sint-Truiden organiseert op donderdag 6 april een netwerkwerkevent, Samen Sterk in 't Veilinghuis. Gastspreker van de avond is Wouter Torfs. Christophe Elen zorgt voor een komische reflectie op het Truiense ondernemerschap.

Lees meer →

FOTO - Bloesemseizoen van start

zondag 2 april 2017

Het stadsbestuur en de dienst Toerisme van Sint-Truiden gaven zondag het startschot van het nieuwe bloesemseizoen aan de bloesemlounge van Pipo aan de Naamsesteenweg in Sint-Truiden. Volgens schepen van Toerisme Hilde Vautmans zijn er heel wat nieuwigheden.

Lees meer →

Pipo bloesemlounge verwacht duizenden toeristen

zaterdag 1 april 2017

Te midden van bloeiende fruitbomen heerlijk genieten en ontspannen? Jawel, het kan! Iedere zondag van april (uitgezonderd Pasen)is de PIPO Bloesemlounge geopend van 13u-18u.

Lees meer →

BFV Bloesembar in Velm krijgt na 5 jaar upgrade

zaterdag 1 april 2017

De BFV Bloesembar in Velm opent op vrijdag 7 april. De bar is dagelijks open van 11.30 tot 17.30 uur en van vrijdag tot en met zondag van 11 uur tot zonsondergang. De bar kreeg een upgrade en is nu ook een publiekstrekker bij minder goed weer.

Lees meer →

Lions zamelen kleding in, 9 april

zaterdag 1 april 2017

Op zondag 9 april organiseert Lionsclub Sint-Truiden opnieuw een kledinginzamelactie in Groot Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en Zoutleeuw. De kledingophaling begint om 9 uur stipt.

Lees meer →

Fedasil zet deuren open op 23 april

vrijdag 31 maart 2017

Het opvangcentrum voor asielzoekers in Sint-Truiden aan de Montenakenweg zet de deuren open op 23 april. "We voorzien rondleidingen die het accent leggen op de weg die onze bewoners afleggen", zegt Marleen Moaerts van Fedasil.

Lees meer →

Levensloop verhuist naar stadspark

vrijdag 31 maart 2017

Na een recordopbrengst van 268.000 euro in 2016 op Saffraanberg gaat Levensloop in Sint-Truiden terug naar de basis. "We willen terug naar de essentie, 24 uren wandelen en lopen om mensen, die kampen met kanker, een hart onder de riem te steken."

Lees meer →

Opnieuw comedy in Aalst, 14 april

woensdag 29 maart 2017

In de gemeentelijke feestzaal van Aalst (bij Sint-Truiden) is er op vrijdag 14 april weer een comedy-night. Niemand minder dan Jens Dendoncker, Thomas Smith, Koen Rijsbrack, Lev Vanorbeek en Jan Linssen staan op het programma. Bestel je kaarten nu al.

Lees meer →

Tweede paasdegustatie, Le Bon Vinvant

vrijdag 24 maart 2017

Tijdens de tweede paasdegustatie van Le Bon Vinvant op zondag 26 maart in Sint-Truiden kan je proeven van een 20-tal wijnen. “Naast een leuke selectie roséwijnen zijn uiteraard onze vaste waarden ook van de partij.”

Lees meer →