Strafke
header-stripes

Opnieuw comedy in Aalst, 14 april

Geschreven door Raf Vanmechelen op maandag 20 maart 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
In de gemeentelijke feestzaal van Aalst (bij Sint-Truiden) is er op vrijdag 14 april weer een comedy-night. Niemand minder dan Jens Dendoncker, Thomas Smith, Koen Rijsbrack, Lev Vanorbeek en Jan Linssen staan op het programma. Bestel je kaarten nu al.

“Onze hoofdact hoeft weinig introductie”, klinkt het bij de organisatie. Mag ik U kussen, De Kazakkendraaiers, Scheire en de Schepping, Foute vrienden… “Thomas Smith is wel elke week ergens op tv te bewonderen. Hij brengt zijn nieuwe tournee ‘Strak’.”De tweede topper is het opkomend talent van Vlaanderen. Na verschillende wedstrijden in Belgie en Nederland werd hij in de laatste ‘Humo’s Comedy Cup’ bekroond als winnaar.

“Ondanks zijn drukke agenda, hebben we Jens Dendoncker toch te pakken gekregen voor onze comedy night.”De avond wordt aan elkaar gemixt door onze vaste MC Jan Linssen. “Hij tipte ons over Koen Rijsbrack, iemand die al enkele jaren actief is in het comedy wereldje en ons zeker in de juiste stemming zal brengen.”

“Last but not least hebben we een bekend gezicht: Lev Vanorbeek uit Zepperen zal er voor de tweede keer bij zijn met nieuw materiaal.”

Kaarten kosten 15 euro en de deuren openen om 19.30 uur (aanvang 20.30 uur). Inschrijvingen via standupcomedyaalst@gmail.com of 0499/71 52 53, 0496/50 04 59 en 0488/82 12 00

 Reacties