Strafke
header-stripes

STVV wint met 2-3 in Anderlecht

zondag 20 augustus 2017

Het moet geleden zijn van seizoen 2008-2009 dat STVV nog won op Anderlecht... Met 3 fraaie doelpunten won STVV vanmiddag tegen een Anderlecht uit vorm. Man van de match is zonder twijfel Jonathan Legear die antwoordde met een doelpunt en een assist. Hij werd eerst nog uitgefloten door het thuispubliek.

Lees meer →

VIDEO - Massa volk bij verlenging abonnementen.

zondag 20 augustus 2017

Afgelopen zaterdag was het tijd om de abonnementen van Theater de Roxy te verlengen. Steve Michiels van Truineer.TV ging even langs en kwam terug met deze reportage.

Lees meer →

Weerbericht voor het weekend - Ruben Weytjens

vrijdag 18 augustus 2017

Het weekend wordt nog nat ingezet, maar zowel op zaterdag als op zondag blijft het meestal droog. Er kan eens even een lokale bui vallen, maar langdurige regenval zoals vrijdagvoormiddag is niet te verwachten.

Lees meer →

Velm gaat weer spiegelen

vrijdag 18 augustus 2017

Tijdens Velm Spiegelt, vanaf vrijdag 25 augustus, maken FeSteyn en Geena Lisa er het mooie weer, zaterdag neemt dj Nico Vaes de fakkel over en zondag kan je meezingen op de tonen van onvervalste Golden Oldies.

Lees meer →

21e Willy Vannitsen Classic, zaterdag en zondag

vrijdag 18 augustus 2017

Tijdens de 21e 21e Willy Vannitsen Classic zijn er wielertoeristenritten op zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 van 175 km, 145km, 115 km, 80 km en 65 km. Gezinsfietstochten op zondag 20 augustus 2017 van 15 km en 30 km.

Lees meer →

Het is bijna kermis!

vrijdag 18 augustus 2017

De kermis in Sint-Truiden, met in totaal een 70-tal attracties, gaat door van vrijdag 25 augustus tot maandag 4 september op de Grote Markt van Sint-Truiden.

Lees meer →

Centrum voor kortverblijf Villa Rosa

vrijdag 18 augustus 2017

WZC Villa Rosa is erkend als centrum voor kortverblijf. Een CVK biedt tijdelijk verzorging en opvang aan senioren aan. Als senior verblijf je er dag en nacht of alleen ’s nachts.

Lees meer →

Schrijf je in voor de monumentenrun

vrijdag 18 augustus 2017

Op zaterdag 9 september trekt de Monumenten Run weer door de straten van Sint-Truiden. Nog niet ingeschreven? Doe het dan nu!

Lees meer →

Laatste groet, Henri Martens

vrijdag 18 augustus 2017

De heer Henri Martens (1931) is overleden. Gelegenheid tot groeten is er dinsdag, van 18.30 tot 19 uur, in het funerarium Eraerts in de Kazelstraat. De afscheidsviering vindt woensdag plaats.

Lees meer →

Beelden uit Barcelona: "We mogen niet buiten"

donderdag 17 augustus 2017

Ronny Koppen uit Nieuwerkerken bericht dat hij veilig en wel is in Barcelona. Er reed daar een busje in op een groep mensen op de Ramblas. Er zouden 13 doden zijn en verscheidene gewonden. Twee schutters zijn op de vlucht. Ronny Koppen: "Nu in El Corte Ingles. Mogen niet buiten. Mensen uiteraard in paniek (vrouwen en kinderen)... Maar worden gerust gesteld door personeel. Scherpschutters op gebouwen rond placa Catalunya..." (UPDATE)

Lees meer →

Je kan nog inschrijven voor de jongerenwerking GetUp!

donderdag 17 augustus 2017

GetUp! is de jongerenwerking van de stad Sint-Truiden voor jongeren van 14 tot 25 jaar. Voor de workshops Cavebiking, make-up en paintball zijn er nog plaatsen.

Lees meer →

STVV en Toerisme gaan voortaan samen

woensdag 16 augustus 2017

STVV, Toerisme Limburg en Voka – KvK Limburg brengen voetbal en toerisme samen, een Voetbal Plus-pakket combineert een voetbalmatch met weekendje Limburg.

Lees meer →

Binkfeesten in de brouwerij van Kerkom

woensdag 16 augustus 2017

Vrijdag 18 augustus vanaf 19u en zaterdag 19 en zondag 20 augustus vanaf 13u. Drie dagen leute en plezier met een hapje en lekker drankje vanuit de eigen brouwerij.

Lees meer →

24 uren petanque ten voordele van Levensloop

woensdag 16 augustus 2017

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus aanstaande weekend organiseert Team Straffe madam een 24 uur durende petanquewedstrijd ten voordele van Levensloop op het "Houten Dek" in de Eikhoutstraat in Zepperen (speelplein).

Lees meer →

Legear is een Kanarie

dinsdag 15 augustus 2017

Na de komst van Jonas De Roeck, als opvolger van Bartolomé Marquez, is ook de transfer van Jonathan Legear afgerond.

Lees meer →

PRIMEUR - Callexcell zoekt 93 nieuwe collega’s

dinsdag 15 augustus 2017

Callexcell bestaat ondertussen 8 jaar en kent een enorme groei. In het eerste jaar bood het contact center van CEO Karin Van De Velde plaats aan 50 medewerkers. Begin dit jaar telde het bedrijf liefst 500 seats en daar komen er nu nog eens 126 bij. Het Truiense bedrijf opent weldra een nagelnieuwe werkvloer boven sportwinkel Decathlon op Stayen.

Lees meer →

Niels Destadsbader en Soulsister in Zoutleeuw

maandag 14 augustus 2017

Op 6 oktober zingt en vertelt Niels Destadsbader over zijn foutste blunders, grootste passie en ware liefde. Met zijn liveband neemt hij je mee in zijn verhaal. Met zijn eerste plaat 'Speeltijd' won hij meteen zelfs platina en kreeg hij zijn eerste MIA.

Lees meer →

Ook vandaag bruist Brustem nog

maandag 14 augustus 2017

Het hele team rond Brustem Bruist palmt vanaf zaterdag al het dorpsplein in om er drie dagen lang te feesten. Ook op maandag is het feest en kermis in Brustem.

Lees meer →

Wijziging in de huisvuilophaling

maandag 14 augustus 2017

Op dinsdag 15 augustus (OLV-Hemelvaart) zijn er verschuivingen in de ophaling van de afvalfracties. Gelieve je afvalkalender te raadplegen voor de juiste ophaaldatum.

Lees meer →

Terugblik 'Nacht van de Truineer.be'

zondag 13 augustus 2017

Bekijk hier het videoverslag en het foto-album van de 'Nacht van de Tuineer.be'. Gisteren maakten DJ Clinton & Kristof Strauven een leuke avond van.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek