Strafke
header-stripes

Fanclub

Opendeur Vigalex en Art d’eau op 9, 10 en 11 juni

dinsdag 23 mei 2017

Vigalex en Art d’eau organiseren op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni opendeurdagen op hun showterreinen aan de Tiensesteenweg 239 in Sint-Truiden. Je kan er de mooiste zwembaden, poolhouses en tuinhuizen bezichtigen.

Lees meer →

Truienaar specialiseert zich in plaatsing zonnepanelen

dinsdag 23 mei 2017

Truienaar Michel Smeysters gaat zich specialiseren in de installatie van zonnepanelen. Smeysters Automations breidt daarmee haar activiteiten nog uit. Lieven Bruers is alvast tevreden met zijn installatie van zijn negentien zonnepanelen.

Lees meer →

Joy Joy verhuist naar grasveld Fabriekstraat

vrijdag 19 mei 2017

De springkastelen en animatiestanden van Joy Joy maken na 17 jaar de overstap van de Grote Markt naar een gigantisch grasveld aan de Fabriekstraat.

Lees meer →

Wat je moet weten over de Ladies City Day

donderdag 18 mei 2017

Morgen gooien de handelaars van Sint-Truiden massaal de deuren open voor de Body2Win Ladies City Day. De vrouwen worden verwend met tal van acties terwijl de mannen naar het voetbal gaan. Verleider Ken, De Romeo’s en The Magical Flying Thunderbirds zijn er ook klaar voor.

Lees meer →

Mannen naar voetbal, vrouwen shoppen

woensdag 17 mei 2017

Niet enkel vrouwen beleven vrijdag een topavond met vriendinnen in Sint-Truiden. Ook de mannen weten zich te amuseren met kameraden tijdens de laatste match van de Play Off 2: STVV- KV Mechelen.

Lees meer →

Standhouders verwennen dames op Grote Markt

dinsdag 16 mei 2017

Op vrijdag 19 mei vestigen tal van standhouders zich in de Ladies Village op de tweede grootste markt van ons land voor de elfde Body2Win Ladies City Day.

Lees meer →

150 winkels open tot 21 uur

zondag 14 mei 2017

Volgende vrijdag 19 mei gooien meer dan 150 handelszaken de deuren openen tot 21 uur. Ze pakken uit met straffe acties en pure verwennerij.

Lees meer →

Ken en De Romeo’s maken de stad onveilig op vrijdag 19 mei

zaterdag 13 mei 2017

Volgende vrijdag brengen Ken Stoffers en het frivole trio De Romeo’s een bezoekje aan de hoofdstad van Haspengouw. Ontdek hier waar ze overal opduiken!

Lees meer →

Al 6.350 vrouwen voor Ladies City Day

vrijdag 12 mei 2017

Aanstaande vrijdag vormt de Truiense binnenstad opnieuw het decor voor de Ladies City Day. Duizenden vrouwen zakken af naar Sint-Truiden voor het shopevenement van het jaar. Er zijn ondertussen al 6.350 vrouwen ingeschreven.

Lees meer →

Taverne Haspengouw gaat retro met vinyl

vrijdag 5 mei 2017

Taverne Haspengouw pakt op vrijdag 19 mei uit met een uniek concept. “Die avond mag iedereen wat oude vinylplaten uit de kast halen. Wij draaien ze tijdens ons maandelijks Zeppers Sfeercafé”, zeggen zaakvoerders Pieter Gillet en Rob Breesch.

Lees meer →

Fruitig Kamperen, je kan nog inschrijven

dinsdag 2 mei 2017

Zestig gelukkigen kampeerden tussen de fruitgaarden van fruitbedrijf Porreye in Sint-Truiden. In juli en september staan er nog twee edities op het programma.

Lees meer →

Benoit's Eetboetiek serveert afhaalgerechten

woensdag 26 april 2017

Dennis Grbic en Shary Tierenteyn  openen vanaf dinsdag 2 mei hun eigen zaak op de Grote Markt 38 in Sint-Truiden. Bij Benoit’s Eetboetiek kan je terecht voor heel wat afhaalgerechten.

Lees meer →

Zondag, BFV Bloesembar Late Night

woensdag 26 april 2017

Nu zondag kan je in en aan de BFV Bloesembar terecht voor de enige Late Night van dit bloesemseizoen. Het belooft prachtig weer te worden. Je kan ook last minute inschrijven voor de BBQ.

Lees meer →

Zesde Revue Nachtwacht bijna uitverkocht

vrijdag 14 april 2017

Cabaretgezelschap De Nachtwacht pakt in mei uit met zes voorstellingen van hun nieuwe revue. "Omdat we dichtbij én tussen de mensen willen spelen kozen we voor het unieke kader van de brouwerij en alcoholstokerij van Wilderen", zegt voorzitter Benny De Smeidt.

Lees meer →

Thee met Honing of Citroen, Groep Pol Stas

maandag 3 april 2017

Toneelgezelschap Groep Pol Stas staat eind april drie avonden in CC De Bogaard met een toneelstuk over een toneelgezelschap: 'Thee met Honing of Citroen'.

Lees meer →

Pipo bloesemlounge verwacht duizenden toeristen

zaterdag 1 april 2017

Te midden van bloeiende fruitbomen heerlijk genieten en ontspannen? Jawel, het kan! Iedere zondag van april (uitgezonderd Pasen)is de PIPO Bloesemlounge geopend van 13u-18u.

Lees meer →

BFV Bloesembar in Velm krijgt na 5 jaar upgrade

zaterdag 1 april 2017

De BFV Bloesembar in Velm opent op vrijdag 7 april. De bar is dagelijks open van 11.30 tot 17.30 uur en van vrijdag tot en met zondag van 11 uur tot zonsondergang. De bar kreeg een upgrade en is nu ook een publiekstrekker bij minder goed weer.

Lees meer →

Ontdek de nieuwe Civic, 18 en 19 maart

woensdag 15 maart 2017

Dit weekend is er een opendeur bij Honda Coenegrachts: ontdek de nieuwe Civic. Prikkel je zintuigen met de nieuwe Honda Civic op zaterdag 18 en zondag 19 maart.

Lees meer →

Rik en Tinneke prins en prinses Villa Rosa

vrijdag 24 februari 2017

De stadsprins en de Raad van Elf huldigden donderdag de prins en prinses carnaval van Villa Rosa. Zo mogen Rik Kerstens en Tinneke Jans dit jaar de  de ‘carnavalsscepter’ zwaaien in Villa Rosa.

Lees meer →

Truienaar Sam kandidaat Mr Gay

vrijdag 17 februari 2017

Sam Schotmans uit Sint-Truiden is een van de kandidaten die dingt naar de titel van Mister Gay Belgium. Ook u kan stemmen op onze stadsgenoot. De finale vindt plaats op 27 mei in Antwerpen.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek