Strafke
header-stripes

Fanclub

Vier mee met 10 jaar Truineer.be!

zaterdag 15 juli 2017

Truineer.be bestaat 10 jaar en dat vieren we! Van nu maandag 17 juli tot en met woensdag 26 juli staan er dagelijks acties gepland. Je kan winnen door te sharen of gewoon door langs te gaan en te profiteren van de stunts. Op Truineer.be verscheen in juli 2007 het eerste artikel. Mede dankzij onze partners, maar ook dankzij de 30.000 lezers op de website en bijna 17.000 volgers op Facebook is Truineer.be de meest gelezen lokale website. Daarom zeggen wij: Dank u wel!

Lees meer →

'Haspengouw ziiingt', 20 juli

donderdag 13 juli 2017

Na 14 succesvolle edities op Dusartplein in Hasselt presenteert evenementenbureau Conrad Consulting nu samen met de stad Sint-Truiden het gratis meezingfestival 'Haspengouw ziiingt' op donderdag 20 juli.

Lees meer →

Drie keer gratis film op Begijnhof

dinsdag 11 juli 2017

Curieus landt ook dit jaar weer in Sint-Truiden met een aantal ’terrasfilms’ op het Begijnhof in Sint-Truiden. De formule blijft ongewijzigd: met een lekker drankje in de hand kan je op de maandagen 31 juli, 7 augustus en 14 augustus genieten van een mooie film ‘onder de bloten hemel.’

Lees meer →

Opnieuw monumentenrun in Sint-Truiden

vrijdag 7 juli 2017

Op 9 september is er weer de Monumentenrun in Sint-Truiden, een belevingsvolle avondrun langs en doorheen sfeervolle locaties en de belangrijkste monumenten van Sint-Truiden.

Lees meer →

Vlaanderen feest op 11 juli in Velm

donderdag 29 juni 2017

 Vlaanderen Feest op 11 juli in Velm met onder meer Raymond van het Groenewoud, Ine Tiolants, de Oppenheimers en Aahja. Met tal van eetkraampjes, de nodige drankjes en heel wat sfeer wordt het een topdag.

Lees meer →

Zomerprogramma, Bòddelkeer 2017

woensdag 21 juni 2017

Nog een tiental nachten slapen en de Bòddelkeer gaat weer op ronde. Met maar liefst vijftien optredens tot half augustus belooft het een plezante zomer te worden. “Ne zoumer zònder de Bòddelkeer is ginne zoumer.”

Lees meer →

Opnieuw Haspengouw culinair, nu met Old Timer treffen

dinsdag 20 juni 2017

Op zondag 10 september 2017 kan je in Sint-Truiden terecht aan 12 gastronomische eet- en drankstanden op de Grote Markt tijdens Haspengouw Culinair. JCI Haspengouw organiseert op dezelfde dag voor de eerste keer in haar geschiedenis de ‘Haspengouw Classic’.

Lees meer →

Braderie Du Soleil in Sint-Truiden (UPDATE)

maandag 19 juni 2017

Het laatste weekend van juni is traditioneel op en top zomers in Sint-Truiden. Nu zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 juni 2017 halen de Truiense handelaars hun spullen buiten en geven ze tal van kortingen tijdens de 'Braderie Du Soleil'.

Lees meer →

"Hof van Stayen volgend jaar open"

vrijdag 16 juni 2017

We kregen met Truineer.be een exclusieve inkijk op de werf van het 'Hof van Stayen'. De werken zijn begin juni gestart. Er komen 22 kamers voor 2 personen, 2 studio's, een feestzaal voor 120 personen met binnenkoer voor recepties, vergaderzalen en de tuin (nu verhard) wordt hersteld tot groene tuin met boomgaard.

Lees meer →

Friethuisje beloont klanten met friet aan 1 euro

zaterdag 10 juni 2017

Friethuisje Eddy aan de Wilderenlaan in Sint-Truiden is door het Nieuwsblad verkozen tot beste frituur van Sint-Truiden en uitbater Eddy beloont daarom iedereen, op donderdag 15 juni, met ongeziene actie.

Lees meer →

Benefiet voor Cliniclowns in Velm

dinsdag 6 juni 2017

Op zaterdag 17 juni is er in de parochiezaal van Velm een benefiet voor Cliniclowns. Onder meer Robby Strauven, Phil Kevin en de Lightning Diamonds zijn van de partij. Ook de Minions en Schiffie & Co komen langs.

Lees meer →

Elke vrijdag weerbericht door Ruben Weytjens

woensdag 31 mei 2017

Ruben Weytjens brengt elke vrijdag een lokaal weerbericht op Truineer.be. Het verschijnt tussen 9 en 12 uur op de webgazet en op de Facebookpagina van uw lokaal nieuwsmedium.

Lees meer →

Truineer bestaat tien jaar, we willen uw mening

zaterdag 27 mei 2017

Truineer.be blaast op 7 juli maar liefst tien kaarsjes uit. We denken eraan om onze webgazet in een nieuw jasje te steken, maar eerst willen we naar u luisteren. Neem twee minuten en vul even ons vragenlijstje in.

Lees meer →

Spaanse olijfolie, exclusief in Sint-Truiden

vrijdag 26 mei 2017

Speciaalzaak "La Oliva" in Kerkom houdt van 2 tot 5 juni degustatiedagen. De lezers van Truineer krijgen via de webshop van de zaak ook gratis verzending.

 Ideaal voor mand met wijn en olie voor vaderdag.

Lees meer →

Truienaar specialiseert zich in plaatsing zonnepanelen

dinsdag 23 mei 2017

Truienaar Michel Smeysters gaat zich specialiseren in de installatie van zonnepanelen. Smeysters Automations breidt daarmee haar activiteiten nog uit. Lieven Bruers is alvast tevreden met zijn installatie van zijn negentien zonnepanelen.

Lees meer →

Wat je moet weten over de Ladies City Day

donderdag 18 mei 2017

Morgen gooien de handelaars van Sint-Truiden massaal de deuren open voor de Body2Win Ladies City Day. De vrouwen worden verwend met tal van acties terwijl de mannen naar het voetbal gaan. Verleider Ken, De Romeo’s en The Magical Flying Thunderbirds zijn er ook klaar voor.

Lees meer →

Mannen naar voetbal, vrouwen shoppen

woensdag 17 mei 2017

Niet enkel vrouwen beleven vrijdag een topavond met vriendinnen in Sint-Truiden. Ook de mannen weten zich te amuseren met kameraden tijdens de laatste match van de Play Off 2: STVV- KV Mechelen.

Lees meer →

Standhouders verwennen dames op Grote Markt

dinsdag 16 mei 2017

Op vrijdag 19 mei vestigen tal van standhouders zich in de Ladies Village op de tweede grootste markt van ons land voor de elfde Body2Win Ladies City Day.

Lees meer →

150 winkels open tot 21 uur

zondag 14 mei 2017

Volgende vrijdag 19 mei gooien meer dan 150 handelszaken de deuren openen tot 21 uur. Ze pakken uit met straffe acties en pure verwennerij.

Lees meer →

Ken en De Romeo’s maken de stad onveilig op vrijdag 19 mei

zaterdag 13 mei 2017

Volgende vrijdag brengen Ken Stoffers en het frivole trio De Romeo’s een bezoekje aan de hoofdstad van Haspengouw. Ontdek hier waar ze overal opduiken!

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek