Strafke
header-stripes

Fanclub

Leefschool De Villa kijkt uit naar komst kinderkoor

donderdag 16 november 2017

Leefschool De Villa leeft toe naar de komst van het Kinderkoor Bloemfontein. Leefschool de Villa: ”Leefschool de Villa werkt dit schooljaar rond het thema ‘Hope & Optimism'. Het is belangrijk dat kinderen in ons talentonderwijs actief wereldburger worden. Kinderen met een voorsprong versus de kinderen met een leerachterstand, kinderen uit alle mogelijke gezinsvormen,… Dit is de diversiteit die heerst op onze speelplaatsen en waar we allen bewust van moeten zijn.”

Lees meer →

Roland en Marieke nemen afscheid

woensdag 15 november 2017

Bekijk hier het afscheidsinterview van ST TV met Roland en Marieke.

Lees meer →

Leona Vanoirbeek wint een Citroën

woensdag 8 november 2017

Leona Vanoirbeek uit Zepperen is aan de haal gegaan met de Citroën C1 van Groep Govaerts dankzij haar scan met een Shop & The City-kaart.

Lees meer →

Raf Coppens brengt nieuwe show in Zepperen

donderdag 2 november 2017

Niemand minder dan Raf Coppens brengt zijn nieuwe show in Zepperen. Het restaurant van Taverne Haspengouw wordt op maandag 4 december omgetoverd tot Comedy Club. Het aantal plaatsen is beperkt tot 75, gezelligheid gegarandeerd dus.

Lees meer →

Maak & Smaak viert 1 jarig bestaan

vrijdag 27 oktober 2017

'Maak & Smaak' opende in oktober van vorig jaar de deuren in Sint-Truiden. Het is een bijzondere winkel, want je kan er zowel soep slurpen als leuke decoratiespullen aanschaffen. 

Maar wat de winkel écht speciaal maakt, is dat het de eerste soepbar in België is die gerund wordt door mensen met een beperking. Een aantall cliënten van Intesa (verdeeld over vijf vaste teams) houdt de organisatie draaiende, met steun van drie vaste begeleiders. Doe mee op de pagina van Truineer.be op facebook en wie weet win jij 1 maand gratis soep.

Lees meer →

't Veilinghuis & Truineer.be naar STVV, en jij mag mee!

donderdag 26 oktober 2017

Op zaterdag 4 november speelt STVV tegen Eupen. De Kanaries doen het goed en verdienen meer fans! Wij geven het goede voorbeeld en organiseren een heuse Truineer-match.

Lees meer →

Opnieuw een kerstmarkt op de Grote Markt

dinsdag 24 oktober 2017

Middenstandsorganisatie Trud’Or vzw oftewel Shop & The City pakt dit jaar uit met een vernieuwd winterconcept: De Warmste Maand. Er komt ook drie dagen lang een kerstmarkt op de Grote Markt. 


Lees meer →

Juwelier Yans trekt naar Theater de Roxy

maandag 23 oktober 2017

Vorige week organiseerde Juwelier Yans een klantenevent in de Roxy met voorstelling. Christian Yans:"Het is iets anders en het wordt gesmaakt. Je voelt je hier op uw gemak, wij vinden een goede band het voornaamste. Mensen praten met elkaar en er heerst geen verplichting tot kopen. Het is super dat we dit kunnen doen in onze stad, in de Roxy. Fijn samenwerken met Gunter en Yves." De reacties van de bezoekers waren heel positief over het initiatief.

Lees meer →

In De Zwaan geeft negentig menu's weg

donderdag 5 oktober 2017

In de zwaan schenkt 90 Gratis 4 gangen menu’s weg ter waarde van 49 Euro voor het 9 jarig bestaan van de zaak!

Lees meer →

VIDEO - Meer dan 50 vacatures bij Callexcell

maandag 2 oktober 2017

Het Truiense bedrijf Callexcell heeft afgelopen week een nieuwe werkvloer geopend. 120 extra werkplaatsen voor het snel groeiende bedrijf. "We bestaan 8 jaar en zijn nog op zoek naar meer dan 50 nieuwe mensen. We zijn op zoek naar verschillende profielen," aldus Karin Vandevelde, CEO van Callexcell.

Lees meer →

2,5 jaar na brand vestigt SBB zich definitief op Stayen

vrijdag 29 september 2017

U herinnert zich ongetwijfeld nog de beelden van de brand op de Tongersesteenweg bij SBB. Na de brand kon SBB binnen de 2 werkdagen terecht op Stayen in een vrij gelegen kantoorvloer. 2,5 jaar later vestigen ze zich definitief in het pand boven Decathlon met veel zicht op de rotonde aan Stayen. "Iedereen is welkom in onze moderne kantoren," aldus Yves Vandevorst, kantoordirecteur van SBB Sint-Truiden.

Lees meer →

Tru&Do krijgen eigen stickerboek

woensdag 27 september 2017

Tru&Do, de alombekende stadsmascottes van stad Sint-Truiden, lanceren hun eigen stickerboek. In totaal kunnen de kinderen 12 stickers sparen. Hiernaast pakt de stad ook uit met 12 mooie Tru&Do postkaarten, echte collectorsitems.

Lees meer →

Jebroer (NL) komt naar Sint-Truiden

donderdag 21 september 2017

Jebroer zal op zondag 31 december zijn succesvol jaar afsluiten in Sint-Truiden. Het is de organisatie gelukt om de Nederlander te programmeren op het all-in partyconcept 'Happiness' in de Rvue. Al voor het twaalfde jaar op rij gaat het jongerenconcept door in Sint-Truiden.

Lees meer →

Verzoeknummers voor Levensloop

woensdag 20 september 2017

Café Hemingway's pakt tijdens het Levensloopweekend op 7 en 8 oktober uit met een steunactie voor het evenement. Op zaterdag 7 oktober kan je, vanaf 20 uur, je favoriete nummer aanvraag voor slechts 1 euro. De opbrengst gaat naar Levensloop.

Lees meer →

200 jaar muziek met Udo

woensdag 20 september 2017

K. H. Vermaak Na Arbeid - Aalst bij Sint-Truiden pakt uit met een geweldig concert met niemand minder dan Udo in de gemeentelijke feestzaal van Aalst.

Lees meer →

Sweet Lights tot en met 10 februari

vrijdag 15 september 2017

Op vrijdag en zaterdag loodst een gids je langs de prachtig verlichte locaties, terwijl je geniet van de lekkerste streekproevertjes.

Lees meer →

24 uur op 24 uur afhalen bij Ijzerwaren Pierard

donderdag 14 september 2017

Ijzerwaren Pierard is gekend in Haspengouw en omstreken. De specialist in gereedschappen, beslag en ijzerwaren is opgericht in 1950, maar is nog altijd heel erg innovatief. Jos Pierard & Jeroen Frissaer zorgen voor een frisse wind in de onderneming. Ze stellen vandaag na een maand proefdraaien de innovatieve afhaalboxen voor.

Lees meer →

Pop-up store electro Grammen Lux opent morgen

donderdag 7 september 2017

Grammen lux blijft niet bij de pakken zitten. De heraanleg van de Luikersteenweg is nu bijna 13 maanden bezig en nu men pal voor de zaak zal beginnen breken luistert Grammen Lux naar zijn klanten. Miel Grammen: "We luisteren naar de opmerkingen van onze klanten en willen daar iets aan doen. Wij vangen de wegenwerken op met een pop-up store electro. We openen morgen, vrijdag 8 september!"

Lees meer →

Nu zaterdag en zondag opendeur bij Limauto

dinsdag 5 september 2017

Nu zaterdag 9 en zondag en 10 september opent Limauto Peugeot en Kia in Sint-Truiden de deuren. Tijdens dit opendeurweekend kan je genieten van opendeurkortingen én wordt de nieuwe Peugeot 308 voorgesteld.

Lees meer →

Limauto ook bereikbaar tijdens werken

donderdag 31 augustus 2017

Limauto (Peugeot & Kia) blijft tijdens de tweede fase van de werken in de Luikersteenweg vlot bereikbaar via de Aalsterweg of de Festraetsstraat. Via de rotonde aan de Fuga is het nagenoeg onmogelijk. Tijdens de wegenwerken kan je er genieten van interessante promoties en stockdeals op het hele gamma.Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek