Strafke
header-stripes

Fanclub

Verzoeknummers voor Levensloop

woensdag 20 september 2017

Café Hemingway's pakt tijdens het Levensloopweekend op 7 en 8 oktober uit met een steunactie voor het evenement. Op zaterdag 7 oktober kan je, vanaf 20 uur, je favoriete nummer aanvraag voor slechts 1 euro. De opbrengst gaat naar Levensloop.

Lees meer →

200 jaar muziek met Udo

woensdag 20 september 2017

K. H. Vermaak Na Arbeid - Aalst bij Sint-Truiden pakt uit met een geweldig concert met niemand minder dan Udo in de gemeentelijke feestzaal van Aalst.

Lees meer →

Sweet Lights tot en met 10 februari

vrijdag 15 september 2017

Op vrijdag en zaterdag loodst een gids je langs de prachtig verlichte locaties, terwijl je geniet van de lekkerste streekproevertjes.

Lees meer →

24 uur op 24 uur afhalen bij Ijzerwaren Pierard

donderdag 14 september 2017

Ijzerwaren Pierard is gekend in Haspengouw en omstreken. De specialist in gereedschappen, beslag en ijzerwaren is opgericht in 1950, maar is nog altijd heel erg innovatief. Jos Pierard & Jeroen Frissaer zorgen voor een frisse wind in de onderneming. Ze stellen vandaag na een maand proefdraaien de innovatieve afhaalboxen voor.

Lees meer →

Pop-up store electro Grammen Lux opent morgen

donderdag 7 september 2017

Grammen lux blijft niet bij de pakken zitten. De heraanleg van de Luikersteenweg is nu bijna 13 maanden bezig en nu men pal voor de zaak zal beginnen breken luistert Grammen Lux naar zijn klanten. Miel Grammen: "We luisteren naar de opmerkingen van onze klanten en willen daar iets aan doen. Wij vangen de wegenwerken op met een pop-up store electro. We openen morgen, vrijdag 8 september!"

Lees meer →

Nu zaterdag en zondag opendeur bij Limauto

dinsdag 5 september 2017

Nu zaterdag 9 en zondag en 10 september opent Limauto Peugeot en Kia in Sint-Truiden de deuren. Tijdens dit opendeurweekend kan je genieten van opendeurkortingen én wordt de nieuwe Peugeot 308 voorgesteld.

Lees meer →

Limauto ook bereikbaar tijdens werken

donderdag 31 augustus 2017

Limauto (Peugeot & Kia) blijft tijdens de tweede fase van de werken in de Luikersteenweg vlot bereikbaar via de Aalsterweg of de Festraetsstraat. Via de rotonde aan de Fuga is het nagenoeg onmogelijk. Tijdens de wegenwerken kan je er genieten van interessante promoties en stockdeals op het hele gamma.Lees meer →

Stadt van Luyck verwent u - WIN!

dinsdag 29 augustus 2017

Op zondag 10 september zal ook de Stadt van Luijck u verrassen met heel wat lekkers. Doe mee aan de actie op onze facebookpagina en win voor 50 EUR aan drankbonnen op Haspengouw Culinair door mee te doen aan de actie.

Lees meer →

Exploitant moet vier pop-ups Stapelstraat invullen

dinsdag 29 augustus 2017

AGOST en het stadsbestuur van Sint-Truiden gaan op zoek naar een exploitant voor vier leegstaande panden in de Stapelstraat in Sint-Truiden. AGOST kocht de vier winkelpanden vorig jaar voor zo'n 750.000 euro en wil nu ondernemers de kans geven om er een pop-up in te starten.

Lees meer →

Restaurant Magis nodigt uit, wedstrijd

vrijdag 25 augustus 2017

Op zondag 10 september 2017 kan je in Sint-Truiden terecht aan 12 gastronomische eet- en drankstanden op de Grote Markt tijdens Haspengouw Culinair. Restaurant Magis uit Tongeren zal er ook zijn. Doe mee aan de actie op onze Facebookpagina en wie weet win jij een fles cava!

Lees meer →

Doe mee en win voor 50 EUR aan drankbonnen!

donderdag 24 augustus 2017

Ook Restaurant De Weijers Hoven uit Hoeselt is erbij op zondag 10 september. Win voor 50 EUR aan drankbonnen op Haspengouw Culinair door deze spot te delen op Facebook.

Lees meer →

Schrijf je in voor de monumentenrun

vrijdag 18 augustus 2017

Op zaterdag 9 september trekt de Monumenten Run weer door de straten van Sint-Truiden. Nog niet ingeschreven? Doe het dan nu!

Lees meer →

Bezoek Simon Mignolet in Liverpool

woensdag 2 augustus 2017

Op 28 oktober van dit jaar en 17 maart en 28 april kan je mee voor een tweedaagse naar Liverpool. Je woont er een wedstrijd van Simon Mignolet bij en dineert ’s avonds ook met de keeper en zijn vrouw Jasmien in het hotel.

Lees meer →

Wij trakteren op 'Nacht van de Truineer'

dinsdag 1 augustus 2017

Op zaterdag 12 augustus gaat de eerste 'Nacht van Truineer' door. De locatie kies je zelf: de Barza op het Heilig Hartplein, het Bistroke in de Meinstraat of Café Hemingway's op Schurhoven. Stemmen kan tot en met nu zondag 12 uur. Wij trakteren van 22 uur tot 23 uur, DJ Clinton en Phil V zijn de DJ's van dienst op deze eerste 'Nacht van de Truineer'.

Lees meer →

El Bocado opent tapas- en wijnbar in Sint-Truiden

woensdag 26 juli 2017

Vanaf dinsdag 1 augustus kan je bij El Bocado in Sint-Truiden terecht voor de lekkerste Spaanse tapas, wijnen en cocktails. El Bocado opent zijn deuren in de Plankstraat, net achter de hoofdkerk, een gezellige culinaire hotspot op maar 50 meter van de Grote Markt.

Lees meer →

Drie keer gratis film op Begijnhof

zaterdag 22 juli 2017

Curieus landt ook dit jaar weer in Sint-Truiden met een aantal ’terrasfilms’ op het Begijnhof in Sint-Truiden. De formule blijft ongewijzigd: met een lekker drankje in de hand kan je op de maandagen 31 juli, 7 augustus en 14 augustus genieten van een mooie film ‘onder de bloten hemel.’

Lees meer →

Vier mee met 10 jaar Truineer.be!

zaterdag 15 juli 2017

Truineer.be bestaat 10 jaar en dat vieren we! Van nu maandag 17 juli tot en met woensdag 26 juli staan er dagelijks acties gepland. Je kan winnen door te sharen of gewoon door langs te gaan en te profiteren van de stunts. Op Truineer.be verscheen in juli 2007 het eerste artikel. Mede dankzij onze partners, maar ook dankzij de 30.000 lezers op de website en bijna 17.000 volgers op Facebook is Truineer.be de meest gelezen lokale website. Daarom zeggen wij: Dank u wel!

Lees meer →

'Haspengouw ziiingt', 20 juli

donderdag 13 juli 2017

Na 14 succesvolle edities op Dusartplein in Hasselt presenteert evenementenbureau Conrad Consulting nu samen met de stad Sint-Truiden het gratis meezingfestival 'Haspengouw ziiingt' op donderdag 20 juli.

Lees meer →

Opnieuw monumentenrun in Sint-Truiden

vrijdag 7 juli 2017

Op 9 september is er weer de Monumentenrun in Sint-Truiden, een belevingsvolle avondrun langs en doorheen sfeervolle locaties en de belangrijkste monumenten van Sint-Truiden.

Lees meer →

Vlaanderen feest op 11 juli in Velm

donderdag 29 juni 2017

 Vlaanderen Feest op 11 juli in Velm met onder meer Raymond van het Groenewoud, Ine Tiolants, de Oppenheimers en Aahja. Met tal van eetkraampjes, de nodige drankjes en heel wat sfeer wordt het een topdag.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek