Strafke
header-stripes

Info avond Essentiele Olien voor paarden...

Datum: 25 januari 2017, 19:00
Prijs: Gratis
Website: https://www.facebook.com/events/...
Adres: Ridderstraat 1
3800 Sint Truiden

Meer informatie

Op deze leerrijke avond geef ik je graag uitleg over het gebruik van Young Living essentiele oliën bij paarden... Waar kunnen ze voor dienen? Hoe gebruik je ze? Welke verschillende oliën zijn er? En nog zoveel meer!

Tijdens deze avond krijg je voldoende informatie om de oliën bij jouw thuis op efficiënte en correcte wijze te gebruiken bij je paard. Ik wordt die avond bijgestaan door Carolien Appeltans, een expert op het gebied van oliën. Er is ruimte om vragen te stellen, de oliën te ruiken en voelen, kortom een leuke avond voor ieder baasje die het beste wil voor zijn grote viervoeter! Wees WELKOM!

4de geweldig Carnavalbal

Datum: van 28 januari 2017, 20:11
tot 29 januari 2017, 04:11
Prijs: inkom gratis
Website: https://www.facebook.com/events/...
Adres: Sint-Martinusstraat
3806 Velm (Sint-Truiden)

Meer informatie

CV Geweldig organiseert voor de 4de keer hun jaarlijks carnavalbal

CV Geweldig organiseert voor de 4de keer hun jaarlijks carnavalbal. Dat zal doorgaan in het PC te Velm Sint-Martinusstraat. De ambiance zal gemaakt worden door DJ Bert.

Misviering Soroptimisten

Datum: 5 februari 2017, 10:00
Prijs: gratis inkom
Website: http://soroptimisten.be
Adres: Minderbroedersstraat
3800 Sint-Truiden

Meer informatie

Misviering in Minderbroederskerk om 10 u op zondag 5 februari 2017 opgeluisterd door Nele Raymaekers, sopraan en gitariste en Evgeniya Galyan, piano. De Soroptimisten van Sint-Truiden organiseren dit ten voordele van het Maak en smaak soepproject van Intesa. De omhaling en de opbrengst van de receptie achteraf in het museum De Mindere gaat volledig naar dit Sint-truidense project.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de misviering en is uitgenodigd op de receptie achteraf in de foyer van het museum De Mindere.